Ζήτηση πέρα από κάθε προηγούμενο σημειώνει το νέο επετειακό κινητό της Αpple, iPhone X, με τις προπαραγγελίες να φτάνουν σύμφωνα με πηγές της αγοράς τις 17.000 χιλιάδες τηλέφωνα και τις εταιρείες λιανικής να εκφράζουν ανησυχίες για το εάν θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν έως το τέλος του χρόνου.

Λίγες μέρες πριν το επίσημο λανσάρισμά της Παρασκευής, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συνολική ζήτηση περισσότερων των 12.000 συσκευών iPhone X στη χώρα μας, ενώ οι παραγγελίες μόνο στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Κωτσόβολος, Public, Istore, Πλαίσιο κ.λπ.), χωρίς δηλαδή να υπολογίζονται αυτές που έχουν γίνει μέσω δικτύων κινητής, έφταναν τις 7.500 συσκευές. Ο αριθμός αυτός μάλιστα φαίνεται να αυξάνεται καθημερινά κατά 500 με 1.000!

Πέραν του ότι δεν υπάρχει εκτιμητέος χρόνος παράδοσης το πολύ εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το κόστος των iPhone X κυμαίνεται μεταξύ 1.199 και 1.399€ (τιμή κατά πολύ ακριβότερη από την αξία του προϊόντος στην Αμερική) πράγμα που σημαίνει ότι οι Έλληνες πρόκειται να ξοδέψουν περίπου 20 εκ. ευρώ ως τα Χριστούγεννα για την αγορά του υπερσύγχρονου αυτού τηλεφώνου!