ΜΟΛΑΟΙ. Με την ευγενική χορηγία του Παλλακωνικού Συλλόγου Αυστραλίας «Οι Σπαρτιάτες» παρελήφθη στις 6 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Μολάων νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

Οι Ομογενείς της Αυστραλίας, γνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που επιτελεί η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων ως σημείο αναφοράς των ληπτών υπηρεσιών υγείας όλου του ΝΑ άκρου του Νομού Λακωνίας, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 27 Μαΐου 2017 στην Αυστραλία στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Μολάων.

Ο Παλλακωνικός Σύλλογος Ομογενών «οι Σπαρτιάτες», σε συνεννόηση με τη Διοίκηση, αποφάσισε να δωρίσει στις Κλινικές του Νοσοκομείου ένα διφασικό απινιδωτή με monitor, καταγραφικό και εξωτερικό βηματοδότη και ένα monitor ζωτικών λειτουργιών του κατασκευαστικού οίκου Nihon Cohden Ιαπωνίας.

Κατά την παραλαβή εκ μέρους των Ομογενών παρέστη ο κ. Θεόδωρος Μπίλλιας μετά της συζύγου του και εκ μέρους του Γ.Ν. Λακωνίας η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Μολάων και το μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου.

Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ν.Μ. Μολάων παρουσία του τεχνικού βιοϊατρικής τεχνολογίας του Νοσοκομείου.

«Εκ μέρους των ληπτών υπηρεσιών υγείας, του προσωπικού της Ν.Μ. Μολάων και του Δ.Σ. του Γ.Ν. Λακωνίας, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ομογενείς για την έμπρακτη συμπαράστασή τους που επιβεβαιώνει για μια ακόμη αφορά το ρητό του λαού μας «το αίμα, νερό δεν γίνεται»», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της Αναπληρώτριας Διοικήτριας της Νοσοκομειακής Μονάδας Μολάων.