Μνήμοσυνα
Γεώργιος Μπελίτσος

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Μπελίτσου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιαννούλα, τα παιδιά Χρήστος, Βασιλική, Δημήτρης και Ξανθή, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Μέγγος
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μέγγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαριά , τα παιδιά του Σαράντος, Θόδωρος , Δήμητρα και Θεόδωρος Κωσταρίδης , τα εγγόνια του Σταυρούλα , Μαρία και Ευθύμιος , τα αδέλφια του, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Μάκρη
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Μάκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίκος , Άννα, Σωτήρης και Ρίνα, τα εγγόνια , τα αδέλφια , τα δισεγγόνα και οι λοιποί συγγενείς της .

Παναγιώτα Π. Σουρλή
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Π. Σουρλή . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος Π. Σουρλής , Πετριανή και Πανάγος Στελλάκος , τα εγγόνια , τα αδέλφια, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της .

Θεόδωρος Δημ. Μπαγιώκος

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοδώρου Δημ. Μπαγιώκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη τα παιδιά του Ποτούλα και Νικόλαος Ζαραφωνίτης , Γεώργιος και Χρυσάνθη , Δημήτριος και Αγγελική Μπαγιώκου , τα εγγόνια Βασίλειος , Μαρία Νίκη , Αποστολία –Μαρία , Θεόδωρος και Νίκη και οι λοιποί συγγενείς του .

Αναστασία Μ. Αλεξανδροπούλου
Το Σαββάτο 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Μ. Αλεξανδροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα , τα εγγόνια , τα δισεγγόνα , τα αδέρφια ,τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Κωνσταντίνος Δ. Νιφοδώρακης
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Νιφοδώραακη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη Κοντοέ , η μητέρα Βασιλική Κοντοέ , τα αδέλφια , τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του .

Ιωάννης Β. Μιχαλόπουλος
Το Σαββάτο 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Μιχαλόπουλος . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά Βασίλειος , Ελίνα, Μαργαρίτα, Μαρία και Δημήτριος , η αδελφή του Πρεσβυτέρα Χριστίνα Ρούτση , τα εγγόνια Ιωάννης, Παναγιώτης ,Ιωάννα, Θεόδωρος, Ιωάννα, Παναγιώτης, Φίλιππος και Ροδάνθη, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του .

Παναγιώτα Α. Γιαννάκου
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Α. Γιαννάκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγος Αναστάστιος ,τα παιδιά Χαίδω Παπαδάκου, Τασία και Τάκης Περγαντής , τα αδέλφια Γιάννης Ξηρούλης , Παναγιώτης και Τζέρυ Κληρονόμου , Δημήτρης και Ντόνα Κληρονόμου , τα εγγόνια Κωνσταντίνος και Κατερίνα , τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της .

Μεταξία Παινέση
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μεταξίας Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά Ισμήνη Σπύρος και Σόφια, τα εγγόνια Κυριάκος , Παναγιώτα , Μαρία-Μεταξία και Γιώργος-Νείλος , τα αδέλφια , τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Κηδείες
Αικατερίνη Ν. Μανιάτη

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Αικατερίνης Ν. Μανιάτη. Η ταφή της έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Δήμητρα (Μίτση) Σταματαρα
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 41χρονης Δήμητρας (Μίτση) Σταματαρα. Η ταφή της έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Μαρία Ν. Μποζίκη
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 64χρονης Μαρίας Ν. Μποζίκη.

Ποτούλα (Πότα) Θεοφιλάκου
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 61χρονης Ποτούλας (Πότας) Θεοφιλάκου.

Ευστράτιος Καρκαμπάσης
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 47χρονου Ευστράτιου Καρκαμπάση. Η ταφή του έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Γιαννούλα Δ. Μανούσου
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Γιαννούλας Δ. Μανούσου.

Δημήτριος Π. Αλικάκος
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σκάλα στις 13.00 τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου συμβολαιογράφου Δημητρίου Πέτρου Αλικάκου.

Πολυχρόνης Κωνσταντάκος
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 81χρονου Πολυχρόνη Κωνσταντάκου. Η ταφή του θα γίνει στο Β Νεκροταφείου Σπάρτης.