ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Λακωνίας διοργανώνει την 5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο της ονομαστικής γιορτής του αξέχαστου τραγουδιστή, δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους φίλους του λαϊκού μας βάρδου, αλλά και τους φίλους του καλού τραγουδιού, να βρεθούν και να συνεορτάσουν σε μια γνήσια μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Συλλόγου.

Η 5η Γιορτή θα γίνει την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 και με ώρα έναρξης 8:00 μ.μ. στο Κέντρο «ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΗΣ» στο Κεφαλάρι του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης. Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει φροντίσει για ένα καλό και πλούσιο μενού και η ορχήστρα του Συλλόγου έχει επιμεληθεί ένα κεφάτο πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη κι όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα γίνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς. Κάθε λαχνός τιμάται 1€.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 18€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις που επιθυμούν μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη στο κινητό τηλέφωνο: 6972285558.

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη καλούν τα Μέλη και οι Φίλοι του Συλλόγου να στηρίξουν αυτή τη βασική εκδήλωσή του και να περάσουν όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά.