Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) καλεί με σχετική ανακοίνωσή της, όλους «τους μικρομεσαίους Αγροτοκτηνοτρόφους, τους Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγους από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι το Οργανωμένο Αγροτικό Κίνημα δεν τρομοκρατείται».

Συγκεκριμένα, η ΟΑΣΠΠ καλεί σε παράσταση στα Δικαστήρια της Καλαμάτας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 09.00 όταν και δικάζονται 4 «αγωνιστές μικρομεσσαίοι αγρότες», 3 από την Διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2016. Τότε, με απόφαση των Αγροτικών Συλλόγων Μεσσήνης, Χανδρινού και Γαργαλιάνων, οι αγρότες συμμετείχαν σε παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας Καλαμάτας «ενάντια στην φοροαφαίμαξη και φοροληστεία των Κυβερνήσεων-Ε.Ε».

«Αντιστεκόμαστε!
Λέμε όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων!
Παράλληλα συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε τους αγωνιστικούς Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγους σε μαζική συμμετοχή στα κατά τόπους συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη, ενάντια στην Πολιτική που μας ξεκληρίζει διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας.
Θα νικήσουμε!»,
καταλήγει η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.