ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση του κ. Χρήστου Αλεξάκου, Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης δήμου Σπάρτης με τον κ. Νίκο Χαραμή, Εμπορικό Διευθυντή της TAF, της εταιρίας που ανέλαβε την υλοποίηση του Spartan Race στην Ελλάδα.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Αλεξάκος ενημερώθηκε αναλυτικά για την προετοιμασία της διοργάνωσης, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του μοναδικού γεγονότος.

Επιπλέον, οι δυο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά για τους τρόπους με τους οποίους το Spartan Race μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών στη Σπάρτη αντιμετωπιζόμενο ως ένα εθνικό γεγονός και όχι μόνον τοπικό. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου Σπάρτης και στα θετικά στατιστικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει (περίπου 20.000 αύξηση στις διανυκτερεύσεις κλπ).

Ο κ. Χαραμής, με την πείρα και την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που διαθέτει σε θέματα στρατηγικού μάρκετινγκ είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας τόσο μέσα από την ιδιότητά του στην TAF αλλά και ως Λάκωνας.