ΜΟΛΑΟΙ. Ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα τα προβλήματα και το μέλλον του Νοσοκομείου των Μολάων διοργάνωσε ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου την προηγούμενη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν και μίλησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Διονυσία Κρέζου από τον συνδυασμό «Κίνηση προοπτικής», η κ. Φωτεινή Μανωλάκου μέλος του Δ.Σ. από την παράταξη «Ανεξάρτητη συνδικαλιστική ενότητα», ο κ. Νικόλαος Αποστολόπουλος - Γενικός Ιατρός του Νοσοκομείου Μολάων, ο κ. Γρηγόρης Αλεξίου διασώστης του Τομέα ΕΚΑΒ Μολάων, η κ Κατερίνα Μανωλάκου αν/α Διοικήτρια Νοσοκομείου Λακωνίας, ο κ. Σωτήρης Μπότσιος Διοικητής του Νοσοκομείου Λακωνίας, ο κ. Θανάσης Δαβάκης - Βουλευτής Λακωνίας, η κ. Σταματική Μπελεγρή - Περιφερειακή Σύμβουλος, ο κ. Ηρακλής Τριχείλης - Δήμαρχος Μονεμβασίας, ο κ . Ιωάννης Μιχαλέτος - Διευθυντής του Κ.Υ Υγείας Νεάπολης, ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκος Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων του Νοσοκομείου Μολάων».

Στη συγκέντρωση έγινε ενημέρωση σχετικά με τα ζητήματα της Υποστελέχωσης και της έλλειψης ειδικευμένων ιατρών. Αξιοσημείωτο είναι πως η Διοίκηση του Νοσοκομείου της Λακωνίας απέφυγε να δεσμευθεί πως θα προτείνει το χαρακτηρισμό του Νοσοκομείου Μολάων ως Οργανισμού.

Φωτό-πληροφορίες: Μιχάλης Καρούνης