ΣΚΑΛΑ. Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ευρώτα κ. Γιάννη Γρυπιώτη, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Ευρώτα με κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας VOLLEY.

Στόχος ο προγραμματισμός και η προετοιμασία των Εθνικών μας Ομάδων (Γυναικών, Νέων και Κορασίδων) εν όψει των διεθνών τους υποχρεώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ανάλυση της προετοιμασίας και των αγώνων των Εθνικών μας Ομάδων και μελετήθηκαν τρόποι για την καλύτερη διαμονή τους.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και τον Ξενώνα του Γερακίου. Τέλος δόθηκε έμφαση στην δημιουργία Ομάδων Volley Γυναικών, Νέων και Κορασίδων στο Δήμο Ευρώτα με την προπονητική συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ.

Τις προσεχείς μέρες θα γίνει αναλυτικός προγραμματισμός και προϋπολογισμός, καθώς επίσης θα διερευνηθούν τρόποι συνεργασίας με τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβάσιας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ε.Ο.ΠΕ Δ/ντης της Ε.ΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο team manager της Εθνικής Γυναικών κ. Βαγγέλης Περόπουλος και ο manager της Εθνικής Ανδρών κ. Μάριος Γκιούρδας.

Εκ μέρους του Δήμου Ευρώτα ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» κ. Παναγιώτης Λυμπέρης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Δήμος Βέρδος και Ηλίας Παναγιωτακάκος.