Μνημόσυνα
Αναστασία Φ. Σιμητάκου
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Φ. Σιμητάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Χ. Σπυριδάκος
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Χ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Γεωργία-Διονύσης Θωμάς και Ελένη Σπυριδάκου, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος-Φλώρα και Νίκος, η δισέγγονή του Μυρσίνη, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαργαρίτα Ρουμπή
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Αστέρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαργαρίτας Ρουμπή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ιωάννα-Γεώργιος, Δήμητρα-Σπύρος και Παναγιώτης-Ευαγγελία, τα εγγόνια της Άννα Μαρία, Μαργαρίτα, Μαργαρίτα, Παναγιώτης και Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταμάτης Σ. Σταθόπουλος
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταμάτη Σ. Σταθόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία Αργείτη Σταθοπούλου, τα παιδιά του Νικολέτα-Σπύρος και Ελένη, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του Δήμος-Μάρθα Σταθοπούλου, Ελένη-Γιάννης Σταματόπουλος και Γιάννης Αργείτης, τα ξαδέλφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Σάββας Δ. Κακκας
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σάββα Δ. Κακκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Δημήτρης και Παναγιώτα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ε. Γκοβόστης
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Ε. Γκοβόστη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσυεχή η σύζυγός του Βέτα, τα παιδιά του Παναγιώτα-Γιάννης Μπουτζαρέλος, τα αδέλφια του Αθανάσιος-Νίκη Γκοβόστη, Αγγελική Χήρα Ν. Οικονομόπουλου, Ελένη Χήρα Τ. Λυμπεράτου, Κατίνα Λύκου, τα εγγόνια του Μαρία, Βασίλης, Νίκη, Θεοδόσης-Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Κηδείες
Χρήστος Ν. Γκοβόστης

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 86χρονου Χρήστου Ν. Γκοβόστη. Η ταφή του έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Νίκων – Νίκος Χ. Φλώρος
Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 63χρονου Νίκωνα – Νίκου Χ. Φλώρου.

Γεώργιος Π. Διαμαντάκος
Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Γοράνους τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου πατέρα Γεωργίου Π. Διαμαντάκου. Στην κηδεία του καλούν για συμπροσευχή η Πρεσβυτέρα Παναγιώτα, τα παιδιά του Πέτρος και Αθηνά, ο εγγονός του Γεώργιος, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.