ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.00 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη Π.Σ. στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Π.Σ., η Διοίκηση του Αστέρα με επικεφαλής τον Δημήτρη Μανιατάκο ανέλυσε τους στόχους της Ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα και κάλεσε τους συμμετέχοντες να συνδράμουν οικονομικά ώστε η Ομάδα να πορευθεί στους στόχους της «με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ήρεμους και αφοσιωμένους στο καλό ποδόσφαιρο και σε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια».

Οι πολίτες του Βλαχιώτη που συμμετείχαν δυναμικά έκαναν προτάσεις και ανέλαβαν δεσμεύσεις για την οικονομική συμμετοχή στα έξοδα της Ομάδας. Πέραν της μηνιαίας συνδρομής, οι επιχειρηματίες θα συνδράμουν με διαφημιστική προσφορά στο γήπεδο και στο site του Αστέρα.

Κοινή πεποίθηση της Συνέλευσης είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η Ομάδα ανήκει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα και την Λακωνία ως εκπρόσωπος στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την Ομάδα με την παρουσία τους στο Γήπεδο.

Στη Συνέλευση πάντως η Διοίκηση ευχαρίστησε το Δήμο Μονεμβάσιας και τη Δημοτική αρχή για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων, όπου θα αγωνίζεται ο Αστέρας έως την απόκτηση άδειας καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη.

Μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε σε κλίμα συνεννόησης ο κ. Δημήτρης Μανιατάκος δήλωσε ικανοποιημένος και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες πολίτες από το Βλαχιώτη για τον τρόπο στήριξης της Ομάδας.