ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την προσφορά τους για προμήθεια έξτρα παρθένου ελαιόλαδου ποσότητας 625 λίτρων.

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Το ελαιόλαδο πρέπει να είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ, Α΄ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, να έχει οξύτητα 0-0,8% και να περιέχεται σε συσκευασία των 5 λίτρων (L), μεταλλική, γυάλινη ή πλαστική.

Θα παραδοθεί στην αποθήκη τροφίμων του Νοσοκομείου και θα μεταφερθεί με οχήματα που προορίζονται αποκλειστικά για τη μεταφορά τροφίμων και πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.

Βάσει του νόμου 3438/2006, άρθρο 13, προβλέπεται ότι : στους διαγωνισμούς που διενεργούνται από φορείς και υπηρεσίες για την κάλυψη των αναγκών τους σε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ και ΙΧΘΕΙΣ (νωπά και κατεψυγμένα) οι διαδικασίες για την κανονικότητα τις τιμής και την έκδοση δελτίου πιστοποίησης τιμών διενεργούνται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Εμπορίου των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Για την προσφορά σας ισχύουν τα εξής:
1. Να αναφέρετε εξωτερικά στην προσφορά σας τον Αριθμό Προσφοράς (Θα τον βρείτε κάτω από τον Αρ. Πρωτοκ.)
2. Να αναφέρετε την Τιμή του Παρατηρητηρίου Τιμών της Ε.Π.Υ.
3. Η χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς σας να είναι 180 ημερολογιακές ημέρες.
4. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν προσφορές σε κλειστό φάκελο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση, το αργότερο μέχρι τις 27/10/2017 και ώρα 14:00 στη Γραμματεία – Πρωτόκολλο της Ν.Μ. Σπάρτης.
5. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής.
6. Οι εκπρόθεσμες προσφορές δεν αξιολογούνται.
7. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο http://www.eprocurement.gov.gr και στο www.hosplak.gr.