ΣΠΑΡΤΗ. Σε δύσκολη θέση έφερε χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο Αστέρας Βλαχιώτη την «Μαύρη Θύελλα» στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με τη δυναμική και διεκδικητική παρουσία του στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα πάντως (0-0) φαίνεται πως ικανοποίησε και τις δυο ομάδες που παρέμειναν στις ίδιες θέσεις στη βαθμολογία.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα, αίσθηση προκαλεί η συζήτηση μεταξύ οπαδών και παραγόντων της ΑΕ Σπάρτη που ισχυρίζονται πως ο Αστέρας, για να μην αποδώσει στη γηπεδούχο ποσοστό επί των εισιτηρίων για τη συντήρηση του γηπέδου που του παραχωρήθηκε όπως προβλέπεται, έκοβε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

Επίσης, πολύ μεγάλη συζήτηση στους φιλάθλους του Αστέρα γέννησαν οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Μανιατάκου ο οποίος, μετά τη λήξη του αγώνα με τη «Μαύρη Θύελλα» είπε «Δεν κρύβομαι. Φιλοδοξία μου είναι να πάρω την Καλαμάτα, αργά ή γρήγορα. Μπορεί μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε εξελίξεις.» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία του Αστέρα να συσπειρώσει τον κόσμο της Λακωνίας «Με 630 εισιτήρια που κόπηκαν σήμερα απέναντι σε ένα από τα ονόματα της κατηγορίας δεν υπάρχει μέλλον στη Γ Εθνική. Η ομάδα έχει μπάτζετ 300.000 και τα έσοδα της σεζόν θα φτάσουν μάξιμουμ τις 30.000€. Δεν βγαίνουν τα νούμερα, δεν μπορεί έτσι η ομάδα να σταθεί στην κατηγορία. Εάν δεν στηριχθεί η ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να διαλυθεί. Πρέπει οι πολλοί να δώσουν λίγα. Μέχρι τώρα ο ένας δίνει πολλά. Το καλοκαίρι αποχωρώ, είναι δεδομένο».

Για την αποχώρηση του Μίκι Τσίρκοβιτς, προπονητή του Αστέρα Βλαχιώτη, ο κ. Μανιατάκος είπε πως την ομάδα θα προπονεί πλέον ο βοηθός του κ. Γκάτζιος.

Πληροφορίες: sport365.gr