Υλικά

•Χοιρινό μπούτι ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ σε μερίδες [προσφορά εβδομάδας]
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Ρίγανη
• 2 λεμόνια
• Μισή κούπα ελαιόλαδο Λακωνίας
• Λίγες πατάτες και ένα κύβο λαχανικών
• 2-3 σκελίδες σκόρδο
• Λίγο κεφαλοτύρι Πάρνωνα τριμμένο

Παρασκευή

Αφού ζεστάνουμε το λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του κρέατος και σοτάρουμε τα καλά γύρω-γύρω. Ρίχνουμε μέσα το χυμό του λεμονιού, τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο. Ρίχνουμε και μια κούπα ζεστό νερό και τον κύβο λαχανικών. Σκεπάζουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες και το φαγητό να μείνει με λίγη σάλτσα.
Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε και προσθέτουμε κεφαλοτύρι τριμμένο.