ΣΠΑΡΤΗ. «Η ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές» είναι η βασική αρχή του νέου Σπαρτιάτη επιχειρηματία Βασίλη Παλαιολόγου, ιδιοκτήτη του καταστήματος «Lampa» στη Σπάρτη!

Η ανερχόμενη εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού «Lampa» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εξαπλώνεται τώρα σε όλη την Ελλάδα και ο Βασίλης Παλαιολόγος δημιούργησαν έναν καλαίσθητο χώρο στο οποίο πωλούνται προϊόντα, συσκευές και εξοπλισμό για κάθε οικιακή και επαγγελματική χρήση κατάλληλα για το κοινό της λιανικής αλλά και προσιτά για το κοινό της χονδρικής αγοράς.

Στην Κ. Παλαιολόγου 11, (απέναντι από την παλαιά Νομαρχία) το κατάστημα Lampa προσφέρει είδη, προτάσεις και λύσεις για κάθε απαίτηση, γούστο και ανάγκη. Τα είδη που πωλούνται στο κατάστημα αποτελούν επιλογές του ιδιοκτήτη του που παρακολουθεί τόσο τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον κλάδο που δραστηριοποιείται όσο και τις «νέες τάσεις» στο φώς, τον φωτισμό και τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Στο κατάστημα της Σπάρτης μπορείτε να βρείτε λαμπτήρες LED απλούς-σιλικόνης και διακοσμητικούς, βιομηχανικό ηλεκτρολογικό υλικό LED, φωτιστικά panels, θερμαντικές συσκευές με μεγάλη ποικιλία σε αποδόσεις και κατανάλωση ισχύος, αφυγραντήρες, ηλεκτρολογικό υλικό και εξαρτήματα και οικιακά φωτιστικά σε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και υλικά κατασκευής.

Κάντε Like στην σελίδα στο Facebook lampa-sparti.gr για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προϊόντα.

Κατάστημα Ηλεκτρολογικού Υλικού Lampa
Βασίλειος Παλαιολόγος
Κων.Παλαιολόγου 11, Σπάρτη
Τηλ: 27310-27017
E-Mail: info@lampa-sparti.gr