ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής οι Επιμελητηριακές Εκλογές για το Επιμελητήριο Λακωνίας θα διεξαχθούν:
-Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (επί της οδού Λυκούργου αρ.61)
-Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους του Δήμου Μονεμβασίας
-Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στο Γύθειο του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ειδικότερα στο ισόγειο των Γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 το Επιμελητήριο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές. Επίσης, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 το Επιμελητήριο ομοίως θα παραμείνει κλειστό για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών αναδεικνύοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Λακωνίας και την ανάπτυξη του τόπου.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα πρέπει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία και δράση για τη στήριξη των μελών του ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε για την επιχειρηματικότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις του Επιμελητηρίου και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και με τη δυναμική τους παρουσία στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι η συμπλήρωση ενός έτους από την εγγραφή στο Επιμελητήριο και η εξόφληση είτε των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως το 2016, είτε των τελών ΓΕΜΗ έως και το έτος 2016 με τελευταία προθεσμία εξόφλησης την 23η/10/2017.

Παρακαλούνται τα μέλη να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Εκλογικής Επιτροπής για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών. Οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.lcci.gr στην αρχική σελίδα και αποστέλλονται με το news letter του Επιμελητηρίου σε όσα μέλη έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.