ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μαθήματα φωτογραφίας, με σκοπό την εισαγωγή του ερασιτέχνη φωτογράφου στην συνεχώς ανερχόμενη τέχνη της φωτογραφίας!
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 17.00 έως τις 19:00 μ.μ. Θα διαρκέσουν δε μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018. Οι ώρες δύναται να διαφοροποιηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων και την γενικότερη συμμετοχή.

Τα μαθήματα ειδικεύονται τόσο στην τεχνική, όσο και στην αισθητική της φωτογραφίας, καθώς περιλαμβάνουν την εισαγωγή του νέου φωτογράφου στον τρόπο προσέγγισης του θέματος, στη σύνθεση του κάδρου, τον τρόπο λήψεως, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών, τις ιδιότητες του φωτισμού κτλ. Στο τέλος κάθε μαθήματος θα παραδίδεται έντυπο εκπαιδευτικό υλικό με την αντίστοιχη ύλη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης και θα διεξάγονται στην αίθουσα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (πεζόδρομος Κλεομβρότου 50). Η συνολική τους διάρκεια είναι 22 ώρες (10 θεωρητικές συνεδρίες των 2 ωρών και 2 ώρες πρακτική εξάσκηση).
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 στην αίθουσα της ΛΕ.ΦΩ.Σ., στο τηλέφωνο 6977 717676 (Ηλίας Περγαντής) και στο email lefospartis@gmail.com.