«Έφυγε» ο δικηγόρος Σταύρος Μηνακάκης17-10-2017 10:42   

ΣΠΑΡΤΗ. Σήμερα το πρωί απεβίωσε στη Σπάρτη ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης Σταύρος Λ. Μηνακάκης, διατελέσας επί 24 έτη Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, πρώην μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του ΛΕΔΕ.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από τον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης την Τρίτη 17-10-2017 και ώρα 15.00’. Ο Δικηγορικός Σύλλογος εξέδωσε το εξής ψήφισμα.

«Σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στην μνήμη του αποβιώσαντος Επιτίμου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης Σταύρου Λ. Μηνακάκη, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και με την υπ’ αριθμ. 286/16-10-2017 απόφασή του, αποφάσισε όπως:

1) Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο τελετή

2) Να διατεθεί ποσό 1.000€ στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης «Ο Άγιος Παντελεήμων»

3) Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στους οικείους του, καθώς επίσης και αντίγραφο της παρούσας απόφασης

4) Να εκφωνηθούν επικήδειοι λόγοι από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

5) Να παρασταθούν τιμητικά οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της τελετής ένθεν κακείθεν της σορού

6) Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

7) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα αυτό στα τοπικά ΜΜΕ

8) Να γνωστοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ