ΣΠΑΡΤΗ. Η Ζυθογνωσία είναι μια έκθεση ζυθοποιείας που διοργανώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα από το 2014. Φιλοξενεί στο χώρο των εκθετών της μικροζυθοποιείες και premioum μπύρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπύρες που είναι σπάνιες στην αγορά.

Φέτος στη Ζυθογνωσία 2017 που διοργανώνεται αύριο Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου συμμετέχει και η Λακωνική ζυθοποιία Sparta Beer που μέσα από το site της έκθεσης περιγράφεται ως εξής: «Η Λακωνία έχει αποκτήσει εδώ και κάποιον καιρό τη δική της μπίρα, με ευφάνταστες και «προκλητικές» ετικέτες, που παράγεται από Λάκωνες και συναντάται σε επιλεγμένα καταστήματα. Παράγεται από τη Λακωνική Ζυθοποιία, μια σχετικά νέα ελληνική ζυθοποιία, που βρίσκεται στη Σπάρτη και παράγει τις φρέσκες, αφιλτράριστες και απαστερίωτες μπίρες Sparta, με ελληνικές βύνες, νερά από τις πηγές του Ταϋγέτου και γενικότερα αποκλειστικά ελληνικές και αγνές πρώτες ύλες».

Στη Ζυθογνωσία συμμετέχουν εκτός από βιοτεχνίες ζυθοποιίας εταιρείες εισαγωγής και διανομής μπύρας ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης λειτουργεί «μπαρμπέρικο» που προσφέρει Craft beer look σε όποιον το επιθυμεί, «δερματοστικτήριο» για τατουάζ με το logo μιας ζυθοποιίας, «εκπαιδευτήριο» και «ζυθοπωλείο».

Μάθετε περισσότερα για τη Ζυθογνωσία 2017 εδώ

Διοργάνωση: Vinetum – Οινική επικοινωνία
Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών