Μνημόσυνα

Δημήτριος Μ. Δασκαλόπουλος
Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Μ. Δασκαλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία, τα παιδιά του Μαρίνος Δασκαλόπουλος, Βιβή-Κωνσταντίνος Μπόνος και Φώτης-Κανέλλα Δασκαλοπούλου, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Δημ. Λιναρδάκη
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Βορδόνια (Σωλήνα) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Δημ.Λιναρδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Ουρανία και Ιωάννης – Χρυσή, τα εγγόνια της Γεωργία, Δήμητρα, Γεωργία και Μαριέττα, το δισέγγονό της, η αδελφή της Κωνσταντίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Βέργαδου
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 10.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου στην Αθήνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νάσος-Πάττυ και Δήμητρης-Χριστίνα, τα εγγόνια της Τζωρτζίνα, Γιάννης, Γιάννης και Κυριάκος, η αδελφή της Καλλιόπη και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθηνά Βασ. Παπαηλιού
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αθηνάς Βασ. Παπαηλιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, ο γιος της Χαράλαμπος, ο εγγονός της Βασίλειος-Δαυίδ, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Π. Ντελαλής
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Π. Ντελαλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Παναγιώτη-Κωνσταντίνα Ντελαλή, τα αδέλφια του Γιώργος-Μαρία Ντελαλή, η γιαγιά του Κωνσταντίνα, οι θείοι του, τα ξαδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.