ΜΑΝΗ. Μέσα σε ένα εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνάντηση των «ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ» στο Ξενοδοχείο BELLE HELENE στο Βαθύ Λακωνίας στις 6-8/10/2017. Στις εργασίες παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Σταύρος Αραχωβίτης και Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και οι Διοικητές Πυροβεστικής Γυθείου Αντιπύραρχος κ. Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ και Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου Αστυνόμος Β’ κ. Δημήτριος Κρητικός. Θερμό χαιρετισμό απέστειλαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαρουδάς ενώ παρευρέθησαν τα ιδρυτικά μέλη και φίλοι των ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια εκδήλωση γνωριμίας και την ομιλία του προέδρου των ΟΜΟΙΩΝ καθηγητή ιατρικής κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη. Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο προς τους παραβρισκόμενους επισήμους και φίλους των ΟΜΟΙΩΝ. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των ΟΜΟΙΩΝ και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2017-2020. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συστάθηκε με την παρακάτω σύνθεση σε μια πολύ φιλική και συναινετική διαδικασία και έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Μιχάλης Κουτσιλιέρης, Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Μιχαλάκος, Γεν. Γραμματέας: Κατερίνα Κουσουρή, Ταμίας: Νώντας Ατσαβές, Τακτικά Μέλη: Μιχάλης Ισμαηλάκος, Σταύρος Λεκκάκος, Δρακούλης Φουντουκάκος, Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ: Ανανίας Σουκαράς και ΕλένηΤζανετάκου.

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου καθώς επίσης και οι άλλοι παραβρισκόμενοι ΟΜΟΙΟΙ υποσχέθηκαν να εργαστούν με συνέπεια και σε απόλυτη συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Πολιτείας για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της ΜΑΝΗΣ και την προβολή της διεθνώς.