Μνημόσυνα

Σταυρούλα Γ. Σταυροπούλου
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Γ. Σταυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδελφή της Γιαννούλα, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη – Λέλα Θ. Κιρκιρη
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης-Λέλας Θ. Κιρκίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Ελένη Κιρκίρη και Γεωργία-Ιωάννης Φουντάς, τα εγγόνια της Θεόδωρος, Σταύρος, Αλέξανδρος, Παναγιώτης και Ελένη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Λ. Πανάγου
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Λ. Πανάγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα-Γιώργος Σταματέλης και Δημήτρης Πανάγος , τα εγγόνια της Παναγιώτης-Βιβή και Λεωνίδας, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αλέξανδρος Παν. Τσετσεκας
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Παν. Τσετσεκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Παναγιώτης και Κυριακούλα, τα εγγόνια του Αλέξανδρος και Δημήτριος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ε. Βομβορη
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Ε. Βομβόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Στρατής και Χίλντα, τα εγγόνια Παναγιώτης, Λεία και Νόρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Κ. Καρούνος
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Κ. Καρούνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος-Αντιγόνη Καρούνου, Ποτούλα Καρούνου και Μαρία-Μάκης Πολυμενάκος, τα εγγόνια του Απόστολος, Ουρανία-Νίκος, Γεωργία-Λούης, Ουρανία-Χρήστος, Χρήστος-Βαλεντίνα, Γιάννα-Μελέτης, τα δισέγγονά του και οι λοιποί συγγενείς του.