«Η ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές», η βασική αρχή ενός νέου Σπαρτιάτη επιχειρηματία!

ΣΠΑΡΤΗ. Mια νέα επιχείρηση, που στηρίζεται στην αξιοπιστία τόσο της εταιρείας «Lampa» όσο και του Σπαρτιάτη επιχειρηματία Βασίλη Παλαιολόγου άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στην κεντρική λεωφόρο της Σπάρτης.

Ο νέος επιχειρηματίας έχοντας στενή προσωπική αλλά και άριστη επιχειρηματική σχέση με την ανερχόμενη εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού «Lampa» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, κι εξαπλώνεται τώρα στην Ελλάδα, δημιούργησε έναν καλόγουστο χώρο, μέσα στην αγορά της Σπάρτης, κατάλληλο για το κοινό της λιανικής αλλά και προσιτό για το κοινό της χονδρικής αγοράς.

[Δείτε το video]

Στη Κ. Παλαιολόγου 11, (απέναντι από την παλαιά Νομαρχία) το κατάστημα Lampa προσφέρει είδη, προτάσεις και λύσεις για κάθε απαίτηση, γούστο και ανάγκη με έναν πολύ φωτεινό και ξεκάθαρο κανόνα στη λειτουργία του: ««ανταγωνιστική τιμή με ποιότητα».

Ο Βασίλης Παλαιολόγος είναι ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να παρακολουθεί τόσο τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον κλάδο που δραητριοποιείται όσο και τις τάσεις της μόδας. Φαίνεται διατεθειμένος να δημιουργήσει στη Σπάρτη μια νέα προ-τάση γύρω από το φώς, τον φωτισμό και τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Πλαισιώνεται από έμπειρους συνεργάτες και χαρακτηρίζεται για την ευγένεια και την απλότητά του.

Αν κρίνει κανείς από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας η πρόταση του βρίσκει ανταπόκριση σε όλους τις κατηγορίες καταναλωτών.
Με τις ευχές του πατρός Κωνσταντίνου, των γονιών του Ανδρέα και Ελένης, συγγενών, φίλων και συμπολιτών του έκανε μια «λαμπερή» αρχή! Παρούσα στα εγκαίνια του καταστήματος ήταν και η οικογένεια Γαλιώνη, ιδιοκτήτες της εταιρείας «Lampa».

Στο κατάστημα της Σπάρτης μπορείτε να βρείτε καλώδια, βιομηχανικό υλικό, φωτισμό για επαγγελματικούς χώρους και οικίες, διακόπτες φωτισμού, λαμπτήρες, φωτιστικά panels και χιλιάδες ακόμα βασικά υλικά του χώρου.

Κάντε Like στην σελίδα στο Facebook lampa-sparti.gr για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προϊόντα.

Κατάστημα Ηλεκτρολογικού Υλικού Lampa
Βασίλειος Παλαιολόγος. Κων.Παλαιολόγου 11. Σπάρτη
Τηλ 27310-27017. E-Mail: info@lampa-sparti.gr