Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα τεράστια άλματα προόδου που έχει καλύψει το online gaming. Μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών με φανταστικά γραφικά και μεστή πλοκή έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών. Και μάλιστα, τα παιχνίδια αυτά χωρίζονται σε κατηγορίες, διευκολύνοντας τον καθένα να επιλέξει το κομμάτι του διαδικτυακού παιχνιδιού που του ταιριάζει και τον συναρπάζει πιο πολύ.

Κλασικά, το online gaming υπήρξε άρρηκτα δεμένο με εταιρείες-μεγαθήρια, όπως για η Blizzard. Ανάμεσα στα θρυλικά παιχνίδια συναντάμε το World of Warcraft, το Diablo, το Starcraft αλλά και το Heroes of the Storm. Μέσα από συγκεκριμένες πλατφόρμες, οι gamers μπορούν να επικοινωνούν και να σχηματίζουν ομάδες, να ανταγωνίζονται και να πετυχαίνουν στόχους. Η δημοτικότητα αυτών των παιχνιδιών αυξάνεται πραγματικά κάθε λεπτό!

Συνεχίζοντας, αξίζει να αναφερθούμε σε μία ακόμη κατηγορία διαδικτυακών παιχνιδιών. Πρόκειται για το κομμάτι του διαδικτυακού στοιχηματισμού. Αν και στο παρελθόν υπήρχαν προβλήματα ως προς τη νομιμότητα σελίδων που προωθούν τον στοιχηματισμό, τώρα πια αυτά έχουν ξεπεραστεί. Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική κυβέρνηση έχει θεσπίσει ένα σαφές και στέρεο νομικό πλαίσιο, μέσα από το οποίο έχουν αξιολογηθεί οι σελίδες και έχουν παραμείνει μονάχα όσες το άξιζαν πραγματικά.

Η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε να μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να βρει ποικίλες σελίδες διαδικτυακών καζίνο και αθλητικού στοιχηματισμού. Επιπλέον, υπάρχουν σελίδες που λειτουργούν ως οδηγός πώς να παίξεις πόκερ διαδικτυακά ή πώς να γίνεις ειδικός σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάντοτε στα πλαίσια του υπεύθυνου στοιχηματισμού, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική πηγή ψυχαγωγίας … αλλά και γιατί όχι, κέρδους;

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε στα social media και τα παιχνίδια που έχουν συνδυαστεί με αυτές τις πλατφόρμες. Το Candy Crush Saga έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, ενώ το Farmville και το Angry Birds υπήρξαν στο παρελθόν ιδιαίτερα δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook. Εκατομμύρια χρήστες συνδέονταν στο λογαριασμό τους και έπαιζαν αμέσως την επόμενη πίστα και μετά την επόμενη. Για ώρες ολόκληρες, καθώς πολύ συχνά με τόσο εθιστικά παιχνίδια χάνε κανείς την αίσθηση του χρόνου!

Όπως βλέπετε, το online gaming εξελίσσεται ραγδαία και αυτή η εξέλιξη δεν πρόκειται να σταματήσει. Αντιθέτως μάλιστα, το μέλλον προδιαγράφεται ακόμη πιο συναρπαστικό. Ζούμε στην περίοδο των τεχνολογικών θαυμάτων και καλούμαστε να το απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο μέσω του άφθονου gaming – Καλή διασκέδαση λοιπόν!