Σημαντικό forum για τον τουρισμό στα ΑΜΕΑ "Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος"!29-09-2017 08:29   

ΣΠΑΡΤΗ. Το επιστημονικό forum "Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος" απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην επιστημονική κοινότητα με στόχο την διαμόρφωση και υποβολή ρεαλιστικών προτάσεων, ικανών να τύχουν πρακτικής εφαρμογής, για να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, με ιδιαίτερη έμφαση στους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες.

Ήδη, στις δύο πρώτες ημερίδες, τον Δεκέμβρη του 2016 και τον Μάη του 2017, παρουσιάστηκαν τα πρώτα πορίσματα των εργασιών του forum.

Η 3η ημερίδα του forum προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Δεκέμβρη 2017, με θεματολογία που επικεντρώνεται στην αναπτυξιακή προοπτική που προσφέρει η προώθηση του τουρισμού για όλους. Απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η υιοθέτηση των αρχών της Σχεδίασης για Όλους, η οποία θα οδηγήσει στην αναβάθμιση του επιπέδου προσβασιμότητας των υποδομών, φυσικών και ψηφιακών, στην άρση εμποδίων και περιορισμών υπέρ των μονίμων κατοίκων ΑμεΑ και ηλικιωμένων της χώρας μας, αλλά και στην προσέλκυση επισκεπτών από κάθε σημείο του πλανήτη, που αναζητούν τουριστικούς προορισμούς συνδυαστικού χαρακτήρα.

Στην συνδιαμόρφωση της θεματολογίας της επερχόμενης αλλά και των μελλοντικών ημερίδων αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας με την ένταξή σας ως νέα μέλη στο επιστημονικό μας forum. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Η επεξεργασία των θεμάτων και η τελική διαμόρφωση της επόμενης παρουσίασης των πορισμάτων των εργασιών του forum πραγματοποιείται με την άριστη συνεργασία των μελών του μέσω τηλεδιασκέψεων και δια ζώσης συναντήσεων στο όριο του εφικτού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://takisalexandrakis.blogspot.gr/2017/09/forum.html
Αλεξανδράκης Τάκης
skype name: liquid-takis
blog: http://takisalexandrakis.blogspot.gr/
mobile phone: +306946-312-912
Facebook name: takis alexandrakis
Twitter: @talexandrakis

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ