ΔΑΦΝΙ. Ένας ακόμη νεαρός Λάκωνας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, λίγες μόνον ημέρες μετά άλλο ένα τραγικό τροχαίο που είχε θύμα τον 19χρονο Ν.Λαμπρινού στη Μαγούλα.

Αυτή τη φορά, νωρίς το πρωί της Κυριακής και κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά στο 18ο χλμ της Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου. Οδηγός του ενός Ι.Χ. μάρκας Subaru, ήταν ο 19χρονος Π.Κουτσοβασίλη με καταγωγή από το Δαφνί και ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Δαφνίου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σπάρτης, δυστυχώς όμως πολύ γρήγορα υπέκυψε στα τραύματά του. Ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο με τους επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου οι οποίοι μεταφέρθηκαν επίσης στο Νοσοκομείο ελαφρά όμως τραυματισμένοι.

Αναλυτικά, στο δελτίο τύπου της Αστυνομίας σημειώνονται τα εξής:
«Χθες 24.9.2017 το πρωί, στο 16,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδούς Σπάρτης- Γυθείου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαπές, ηλικίας 32 και 77 ετών, αντίστοιχα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου και τον τραυματισμό όλων των ανωτέρω. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης».

Η κηδεία του Π. Κουτσοβασίλη θα γίνει σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγιου Γεωργιου στο Δαφνι.

Φωτό: Νίκος Σελίμος