ΚΑΡΥΕΣ. Με 46 οδηγούς να έχουν δηλώσει συμμετοχή θα διεξαχθεί, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτέμβρη, στις όμορφες Καρυές Σπάρτης ο 5ος Γύρος του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης Χώματος 2017, το γνωστό πια TRC. Την οργανωτική ευθύνη έχει η τοπική Λ.Α. Σπάρτης με την συνδρομή της Α.Λ.Α. Κορινθίας.

Η νέα χωμάτινη πίστα των 2χλμ, δέχτηκε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να υποδεχτεί το TRC αλλά και τον 2o αγώνα του Dirt Games Challenge 2017. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια έκταση 400 στεμμάτων με πρωτοβουλία της Λ.Α.Σ. και την συνδρομή του Δήμου Σπάρτης. Η διαδρομή περιλαμβάνει όλων των μορφών τις στροφές ενώ πληροί όλα τα κριτήρια ασφαλείας αγωνιζομένων και θεατών ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για την πρόκληση των λιγότερων και μη κοστοβόρων φθορών των οχημάτων. Είναι επίπεδη με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Στην ανατομία των συμμετοχών, από τους 46 συμμετέχοντες υπάρχουν 16 χωμάτινες φόρμουλες με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών αλλά και νέες συμμετοχές γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει για τους συμμετέχοντες αυτή η μορφή των αγώνων.

Στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ο θεσμός του TRC μετρά ήδη 4 συναντήσεις, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο με τους πρωταγωνιστές να προετοιμάζονται για δυνατές μάχες με το χρονόμετρο!

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της πίστας ο τεχνικός και ο διοικητικός έλεγχος ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν τις αναγνωρίσεις τους στη διαδρομή οι συμμετέχοντες. Η δράση αρχίζει την Κυριακή το πρωί με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 09:30. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε οδηγός θα πραγματοποιεί ένα γύρο στην πίστα από τους συνολικά τέσσερις, για να δώσει τη σειρά του στον επόμενο.