ΛΑΚΩΝΙΑ. Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « ΔΙΑΥΛΟΣ» Ν. Λακωνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με σχετική ανακοίνωσή του, ενημερώνει για τις επιστημονικές δράσεις που, μέχρι στιγμής, είναι προγραμματισμένες να υλοποιηθούν για τον Σεπτέμβριο.

Παρέμβαση σε γονείς:

Σε συνεργασία με κ. Λιάρου Ευσταθία, Αντιδήμαρχο του Δ. Ελαφονήσου και την κ. Αρώνη Αρχοντούλα από τον Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ελαφονήσου, διοργανώνουμε μια ομιλία ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης προς τους γονείς με τίτλο: «Ο ρόλος των γονέων στη διαχείριση των αγχογόνων παραγόντων των παιδιών ανά ηλικιακή ομάδα», που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Σκηνής του Δημοτικού σχολείου Ελαφονήσου, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα: 6:00 το απόγευμα, με εισηγήτρια την ψυχολόγο κα Παπαδοπούλου Ιωάννα

Παρέμβαση στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

Σε συνεργασία με τον Δ/ντή του Γυμνασίου Ελαφονήσου κ. Στυβακτά Παναγιώτη, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί, η κα Παπαδοπούλου Ιωάννα, ψυχολόγος, θα πραγματοποιήσει βραχεία βιωματική παρέμβαση, στους μαθητές του Γυμνασίου Ελαφονήσου στη θεματική «Οινοπνευματώδη: Κίνδυνος και Προστασία – Μάθε για το κάπνισμα»