ΣΠΑΡΤΗ. Προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα γίνουν αύριο Πέμπτη 21/9 λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕ Σπάρτη-Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών περιόδου 2017-2018.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας ανακοινώνει ότι:

Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός είδους οχήματος στην οδό Ακροπόλεως με εξαίρεση:
-Επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και οχήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα
-Επιτρέπεται η στάθμευση μόνο δικύκλων στο ανατολικό άκρο της οδού και στο τμήμα της από την οδό Αλκμάνος έως και την οδό Τριακοσίων

Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων στην οδό Αλκμάνος από τη διασταύρωσή της με την οδό Γκορτσολόγου έως και την οδό Ακροπόλεως με εξαίρεση ότι στην οδό Αλκμάνος επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και οχημάτων που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων στην οδό Τριακοσίων από τη διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Νίκωνος έως και την οδό Ακροπόλεως.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και κίνηση παντός είδους οχημάτων στην οδό Ακροπόλεως από τη διασταύρωσή της με την οδό Τριακοσίων έως και την οδό Αλκμάνος πλην των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και οχημάτων που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και κίνηση παντός είδους οχημάτων στην οδό Αλκμάνος από τη διασταύρωσή της με την οδό Γκορτσολόγου έως και την οδό Ακροπόλεως πλην των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και οχημάτων που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία του γηπέδου και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Μονοδρομείται με κατεύθυνση προς Δύση η οδός Τριακοσίων από τη διασταύρωση της με την οδό Κ. Παλαιολόγου έως την οδό Λεωνίδου

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Οι ρυθμίσεις που αφορούν στη στάση και στάθμευση οχημάτων θα ισχύσουν μεταξύ 11.00 και 19.00 ενώ αυτές που αφορούν στην κυκλοφορία μεταξύ 14.00 και 19.00.