ΜΑΝΗ. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στοχεύει στο να βελτιώσει την εκπαίδευση νέων ιατρών, άλλων βασικών επιστημόνων και συναφών επιστημονικών κλάδων στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς οι οποίοι συμμετέχουν στην ανθρώπινη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη
Φυσιολογία», να δώσει-state of art-ερευνητική εμπειρία στο πεδίο της Μεταφραστικής Έρευνας στην Ιατρική Επιστήμη και να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των Βασικών και Κλινικών επιστημόνων κύρια εντός της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και των Ερευνητικών Ιδρυμάτων της χώρας μας αλλά και επαγγελματικών χώρων με υψηλή εξειδίκευση.

Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού προγράμματος και , για 5η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται η επιστημονική συνάντηση ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ (22-24 Σεπτεμβρίου 2017) στο ξενοδοχείο Belle Hellene στο Βαθύ Λακωνίας. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα βραβευτούν οι αριστούχοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν
θέματα εφαρμοσμένης φυσιολογίας, εκπαίδευσης στην ιατρική, οι εξελίξεις στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής αλλά και θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρος Μαριόλης και ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού προγράμματος καθηγητής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης μας προσκαλούν όλους και φέτος στη Μάνη.