ΣΠΑΡΤΗ. Το Orange Festival 2017 με μια συνεχόμενη ροή εκδηλώσεων και δράσεων όλο το καλοκαίρι αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της. Η συμμετοχή στις δράσεις του ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Από τις 16 Ιουνίου κάθε δράση είχε παλμό, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία που έγιναν σημείο αναφοράς και έκαναν το Orange Festival φεστιβάλ του κοινού. Αυτόν το Σεπτέμβριο το Orange Festival δεν κατεβάζει αυλαία αφού η αγάπη του κόσμου και η ανάγκη για κοινωνική προσφορά του δίνει παράταση! Δίνει μια παράταση αγάπης και στήριξης στο φεστιβάλ που πλέον γίνεται θεσμός!
Το Orange Festival θα συνεχίσει τις δράσεις και την παρουσία του μετά την πρόσκληση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Σπάρτης ολοκληρώνοντας την πολύ επιτυχημένη του παρουσία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα, στην «Ανοιχτή Πόλη» που διοργανώνεται στη Σπάρτη στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Σπάρταθλον 2017.

Το πρόγραμμα των νέων δράσεων του Orange Festival 2017 έχει ως εξής:
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
9.00–
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Σπάρτης
Τα παιδιά μαθαίνουν για τον Κ.Ο.Κ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
18.00 – Πλατεία Σπάρτης
Τα παιδιά δημιουργούν τον δικό τους φυσικό χυμό πορτοκάλι μαθαίνοντας την σημασία της καλλιέργειας.
Βιωματική Δράση.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
20.00 –
Πνευματική Εστία Σπάρτης
Προβολή Ταινίας από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου
Πινακοθήκη Σπάρτης
Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Η Ιστορία του Σπάρταθλον»

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
Ανοιχτή Πόλη Σπάρτη. Υποδεχόμαστε τους Σπαρταθλητές.
Τελετή Λήξης του Orange Festival 2017 Summer με χυμούς, γλυκά και κεράσματα, βιωματικά παιχνίδια, ενημέρωση από την εταιρία ΗΡΩΝ για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος και κλήρωση με πλούσια δώρα.