ΣΠΑΡΤΗ. Το Παλιό Μεταξουργείο στη Σπάρτη και η αυλή του 30, 31 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, ανοίγουν και σημαντικοί ντόπιοι τεχνίτες, καλλιτέχνες και παραγωγοί εκθέτουν τα έργα τους.

Η Αγορά «Local on» – «τοπικόν» βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Σπάρτης. Στους πάγκους της θα βρει κάποιος λεπτεπίλεπτη τέχνη, πρωτότυπα σχήματα, σχέδια, γεύσεις, μεταμορφωμένα υλικά, ανθρώπους με όρεξη και μεράκι.
Με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον υπερμαραθώνιο του «Σπάρταθλον» [λευκή νύχτα, απονομή βραβείων] ντόπιοι και ξένοι θα έχουν την ευκαιρία να «συναντήσουν» τον τόπο μας μέσα από τους ανθρώπους και τα προϊόντα τους, την τέχνη, την ποιότητά τους και τις ιστορίες τους.

Η Ομάδα Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημιουργούς ως εξής: «Αν είσαι τεχνίτης/τρια, παραγωγός, μάγειρας,/ισσα, μόδιστρος/στρα, φωτογράφος, φτιάχνεις αντικείμενα, εικόνες ή ήχους, εδέσματα συσκευασμένα ή μη και θες να γνωρίσουν τα έργα σου πάρε μέρος στην επόμενη έκθεση «Local On».
Οι εκθέσεις και η τοπική αγορά «Local on» είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας «activate now//ενεργοποίηση τώρα» με στόχο την συμμετοχή και την προώθηση των μικρών στη διαμόρφωση μιας μεγάλης εικόνας για τον τόπο.
Ελάχιστο κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.
Αν είσαι επιχείρηση με τρόφιμα ή παραγωγός και θα ήθελες να συμμετέχεις σε γαστρονομικό δρώμενο στα πλαίσια της έκθεσης επικοινώνησε μαζί μας στο activateyourparticipation@gmail.com ή το 6987498643».

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ ή εδώ.

Παλιό Μεταξουργείο: Κ.Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη
Πρόγραμμα λειτουργίας:
Σάββατο 30/09: 18.00-24.00,
Κυριακή 31/09: 18.00-22.00,
Δευτέρα 1/10: 11.00-14.00
Στήσιμο 30/09: από τις 14.00 και μετά