Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Αποχέτευση και Επεξεργασία Λυμάτων Μολάων (Β΄ Φάση)»13-09-2017 11:36   

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει τους δημότες και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Δ.Κ Μολάων και της Τ.Κ. Πακίων, ότι με απόφαση της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ του Υπουργείου  Οικονομίας και Ανάπτυξης, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Αποχέτευση και Επεξεργασία Λυμάτων Μολάων (Β΄ Φάση)», συνολικού προϋπολογισμού 3.657.138,74 ευρώ.

Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της  Δ.Κ. Μολάων  μήκους  5.815,00 μ.,  την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ. Πακίων  μέχρι τη σύνδεσή του με τον υφιστάμενο αγωγό προσαρμογής προς την  Εγκατάσταση  και  Επεξεργασία  Λυμάτων Μολάων, συνολικού μήκους 4.648,00 μ. και την ολοκλήρωση τμημάτων της Μονάδας Εγκατάστασης και Επεξεργασίας Λυμάτων Μολάων.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το έργο μελέτησε και υπέβαλε για έγκριση ο Δήμος Μονεμβασίας και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του, θα αντιμετωπιστούν υπαρκτά προβλήματα ρύπανσης του υπόγειου υδατικού περιβάλλοντος, που υφίσταται τις  συνέπειες από την έλλειψη αποχέτευσης».

Πηγή: monemvasianews.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ