Ξεκινά και φέτος η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δ. Σπάρτης

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας και καθηγητές ξένων γλωσσών12-09-2017 18:26   

ΣΠΑΡΤΗ. Τις πόρτες του ανοίγει, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και προσφέροντας με συνέπεια μαθήματα γενικής παιδείας όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου καθώς και τα εξεταζόμενα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Σπάρτης και μια από τις πρωταρχικές δομές του, καθώς έχει διπλό στόχο, αφενός να ανακουφίσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να προσφύγουν σε ιδιωτικά φροντιστήρια και αφετέρου να κινητοποιήσει νέoυς, και όχι μόνο επιστήμονες, να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα παιδιά της πόλης της Σπάρτης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν τις προηγούμενες σχολικές χρονιές αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που ενώ θέλουν δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.

Για το σκοπό αυτό καλεί και φέτος εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και Καθηγητές ξένων γλωσσών να δηλώσουν και πάλι την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

Προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου για τη σχολική περίοδο 2017 – 2018 παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ειδικότητα - μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθενται να διαθέσουν.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας  - Μαχαίρα Παναγιώτα και Μπάμπουλα Βασιλική. Τηλέφωνο: 2731022226 εσ.121,122,123.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ