Δυναμική παρουσία του ΓΑΣ Σκάλας στα αγωνιστικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό13-09-2017 11:57   

ΣΚΑΛΑ. Πλούσιος είναι ο απολογισμός της χρονιάς για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας που μετρά πλούσιες διακρίσεις και επιτυχίες.

Ο  σύλλογος που καλλιεργεί στις ακαδημίες του μόνο το άθλημα του κλασικού αθλητισμού, παρουσίασε το 2017 ένα αρκετά αξιόλογο και αξιέπαινο έργο με πολλές  επιτυχίες και μετάλλια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο

εξωτερικό. Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου βρήκε αρκετούς αθλητές του ΓΑΣ να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών. Συγκεκριμένα: -Ο Ιωάννης Καριοφύλλης, χάλκινος στα 100μ. στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Καουνας της Λιθουανίας και  χρυσός στα 80μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ στη Χαλκίδα, -Οι Νίκος Βλαχολιάς, Νίκος Κομηνός, Δρακούλης Χελιώτης και  Καριοφύλλης Ιωάννης ασημένιοι στη Σκυτάλη 4Χ80μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ στη Χαλκίδα, -Ο Απόστολος  Κούτουλας χάλκινος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος έχοντας την 2η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία των Παίδων στην Ελλάδα  με άλμα στα 7.16μ

Σημαντικές επιτυχίες είχαν επίσης πολλοί αθλητές του ΓΑΣ οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς σε πανελλήνιους και παγκόσμιους αγώνες και βρέθηκαν να  καταλαμβάνουν αξιόλογες θέσεις και να καταρρίπτουν τις περισσότερες φορές ατομικά ρεκόρ. -Η Μαρία Σουγλάκου στον τελικό της σφαιροβολίας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Καουνας της Λιθουανίας, κατέκτησε την 4η θέση στη σφαιροβολία. -Ο Νίκος Βλαχολιάς προκρίθηκε στους τελικούς στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στη Λιθουανία και ήρθε 11ος στο άλμα σε μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ στη Χαλκίδα, -Ο Νίκος Κομηνός στα 300μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ στη Χαλκίδα, κατέκτησε την 9η θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, -Η Κωνσταντίνα Μπατσάκη στον τελικό των 150μ Παγκορασίδων  στη Χαλκίδα κατέκτησε την 11η θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ -Ο Δρακούλης Χελιώτης ήρθε 15ος στον τελικό των 80μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Φυσικά πίσω από όλες αυτές τις διακρίσεις και επιτυχίες βρίσκονται οι προπονητές των αθλητών του ΓΑΣ. Ο Θύμιος Βέργος, υπεύθυνος στο πρωταγωνιστικό Κ αγωνιστικό Τμήμα,  που με την αγάπη του, το μεράκι του, τη συστηματική δουλεία του και τις γνώσεις του έφερε το ΓΑΣ Σκάλας στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων της χώρας, καθώς κ ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης, υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου , ο οποίος ασχολείται με το δύσκολο κομμάτι των μικρών ηλικιών 5 εως 10 ετών, τροφοδοτώντας μες νέος αθλητές Κ αθλητριες την αγωνιστική ομάδα του τμήματος .

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι ο ΓΑΣ κατέλαβε την 6η θέση στη βαθμολογία Παμπαίδων  Α' σε σύνολο 123 συλλόγων που συμμετείχαν  και ήρθε πρώτος στην Πελοπόννησο!    

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ με σχετική ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον χορηγό του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Παπαγεωργίου και την εταιρεία SATIVA για την ευγενική χορηγία των εμφανίσεων του συλλόγου!!!

«Περήφανοι από τις επιδόσεις των αθλητών μας συγχαίρουμε τους προπονητές και όλους τους αθλητές μας  και  συνεχίζουμε για 10η συνεχή  χρονιά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το έργο που μας έχει ανατεθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ