ΣΠΑΡΤΗ. Στο ραδιόφωνο Πολιτεία 90,7 και στα «Νέα της Ημέρας» με το Λεωνίδα Χονδρόπουλο θα βρεθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μετά τις 10.00 ο Ηλίας Μπόνος.

Ο Ηλίας Μπόνος σαν Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτης «Ο Λεωνίδας» μιλά για όλα όσα θέλουμε και πρέπει να γνωρίζουμε για το Φεστιβάλ που μιλά για τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, την Παραγωγή και τον Τουρισμό της Σπάρτης και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός!

Το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Σπάρτης «Ο Λεωνίδας», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Σπάρτης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Σύλλογος Ξενοδόχων Λακωνίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του
Επιμελητηρίου Λακωνίας ενώ συμμετέχουν σε αυτό και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του περισσότεροι από 50 συλλογικοί φορείς της Σπάρτης και της Λακωνίας.

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ 3 και ΕΡΤ Τρίπολης.