ΣΠΑΡΤΗ. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και μεταξύ 18:30 και 20:30 στο γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας, που βρίσκεται στη Σπάρτη και επί της οδού Λυκούργου 61, θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης Κουρέων-Κομμωτών Καταστηματαρχών Νομού Λακωνίας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων της στις Υπερκείμενες Οργανώσεις που αυτή είναι μέλος.

Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 13/9 και από τις 17.30 έως τις 18.30, στο γραφείο της ΟΕΒΕΛ θα βρίσκεται και θα ενημερώσει τα μέλη για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου ο Α΄ Αντιπρόεδρος της «Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος» (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.) κ. Μιχάλης Μεζίνης.

Η Ένωση Κουρέων-Κομμωτών Καταστηματαρχών Νομού Λακωνίας καλεί όλα τα μέλη της, κουρείς, κομμώτριες και κομμωτές, επαγγελματίες ιδιοκτήτες των κουρείων και κομμωτηρίων της Λακωνίας, με τη μαζική συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως υποψήφιοι, να ενισχύσουν και να ενδυναμώσουν περαιτέρω τη θέση και την επιρροή της Ένωσης ως φορέα εκπροσώπησης και διαβούλευσης «σε μια περίοδο όπου οι επιχειρήσεις μας βάλλονται πανταχόθεν και το έργο μας φυλλοροεί εκ των πολλαπλών και δισεπίλυτων προβλημάτων».

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων τα ενδιαφερόμενα Μέλη μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο κα Γαρυφαλλιά Σίδερη (Επικοινωνία: τηλ.: 27310 82738 & 6973 772832 • E-mail: ga.sideri@hotmail.com).