ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν το Διοικητήριο και συζήτησαν με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Τζανετέα Αδαμαντία την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τον νομό. Επίσης, συζητήθηκε η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και η πρόοδος όσων βρίσκονται στον προγραμματισμό όπως η παράκαμψη Σκάλας – Βλαχιώτη, έργα οδοποιίας κ.λπ.

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τους κυρίους Νταλιάνη Πέτρο και Παπαδάκο Γιώργο, διευθυντές Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα εν όψει της έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς. Δόθηκε η ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των σχολείων (στελέχωση σχολικών μονάδων, πρόσληψη αναπληρωτών, έγκαιρη κάλυψη όλων των κενών, υλικοτεχνική βελτίωση κ.λπ.)

Την Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιώτη Βαγγέλη για βασικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Σπάρτης, όπως η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την μετατροπή του Ξενία σε πολυχώρο πολιτισμού, η γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της πόλης, διάφορα αρδευτικά έργα στην περιφέρεια του δήμου κ.λπ.