ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμη χρονιά ο «Ρυθμός Νεολαίας» ανοίγει τη φθινοπωρινή περίοδο. Χιλιάδες νέοι της Σπάρτης στο Πάρκο του ΟΤΕ συναντιούνται και διασκεδάζουν!

Φέτος, ο «Ρυθμός» στηρίζεται και από το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη». Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας», βασικός διοργανωτής του Φεστιβάλ, στηρίζει κάθε θεσμό που έχει ως επίκεντρο τη νεολαία. Σημαντικός υποστηρικτής του Ρυθμού Νεολαίας 2017 και το New York College, ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Παρών απόψε το βράδυ στο Πάρκο του ΟΤΕ και ο Λάκωνας sprinter Λυκούργος Τσάκωνας που θα τιμηθεί σαν κορυφαίος αθλητής.

Το φετινό «Ρυθμό Νεολαίας» συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας», η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας».

Συμμετέχουν και υποστηρίζουν τα καταστήματα της Σπάρτης και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Λακωνίας.

Εμφανίζονται οι Kings και ο Scal. On decks: Teo Tzimas. Συμμετέχουν τα χορευτικά σύνολα Christina’s Dance Studio και Bioenergia Fitness Center.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Πάρκο του ΟΤΕ στη Σπάρτη.

Είσοδος Ελεύθερη.