ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Μια ακόμα ευχαριστήρια επιστολή έλαβε από ασφαλισμένο η Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων. Αυτή τη φορά, η κ. Ευθυμία Μπιρτάχα από την Καλαμάτα, δηλώνει τυχερή που είναι ασφαλισμένη στη Δικλίς διότι, σε μια άτυχη στιγμή της, οι έμπειροι και πρόθυμοι εργαζόμενοι της Δικλίς διασφάλισαν την άμεση αποζημίωσή της. «Αφενός τέτοιες χειρονομίες μας γεμίζουν χαρά και δύναμη και αφετέρου νοιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη ώστε να γινόμαστε περισσότερο χρήσιμοι» είναι το σχόλιο της εταιρείας στην ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:
«Καλαμάτα 24/8/2017
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζουν την ιδιότητά τους όταν ο ασφαλισμένος χρειάζεται τις υπηρεσίες τους.
Έχοντας καλύψει όλα αυτά τα χρόνια τις ασφαλιστικές μου ανάγκες μέσω της Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων, σε μια άτυχη στιγμή χρειάστηκε να καλυφθώ από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου.
Δεν κρύβω ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο ζήλος που έδειξαν να με εξυπηρετήσουν όλα τα παιδιά στη Δικλίς.
Η πολύχρονη εμπειρία των συμβούλων της εταιρείας, όπως και του διοικητικού προσωπικού, ήταν σημαντική και καταλυτική για την αποζημίωσή μου.
Διεκπεραίωσαν κάθε διαδικασία άμεσα με αποτέλεσμα εκτός του ότι αποζημιώθηκα τάχιστα, δεν σπατάλησα χρόνο από τις προσωπικές μου υποχρεώσεις.
Σήμερα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι περισσότερο αναγκαίο να υποστηρίζεσαι από τέτοιους επαγγελματίες που αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν και αγαπούν αυτό που υπηρετούν. Με το άτυχο αυτό περιστατικό που μου συνέβη είχα την ευκαιρία να καταλάβω πόσο τυχερή είμαι που επέλεξα να ασφαλιστώ στη Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων.
Μπιρτάχα Ευθυμία».