ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30, στην κεντρική πλατεία του Καστορείου, μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου λαϊκού μας τροβαδούρου Στέλιου Καζαντζίδη.
Τραγουδούν ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, η Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, η Αθηνά Κοκκόλη και ο Στράτης Τριανταφυλλόπουλος ενώ μουσικά τους συνοδεύει η ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούν οι μουσικοί Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος –πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου –κιθάρα, Κώστας Φραγκής –μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά.
Συνδιοργανωτές της βραδιάς είναι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου «Ο ΚΑΣΤΩΡ» και ο Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ». Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τις 6/9
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 09.00 στο Ξενοδοχείο SPARTA INN θα πραγματοποιηθεί Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Καλούνται όλα τα Μέλη να παραστούν σ’ αυτήν την τόσο σπουδαία Γενική Συνέλευση, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν να εγγραφούν σ’ αυτόν και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.