Κηδείες
Παρασκευή Κουμουτζή

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Παρασκευής Κουμουτζη.

Γεώργιος Ν. Καμβοσουλης
Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 81χρονου Γεώργιου Ν. Καμβοσουλη.

Παναγιώτα (Ποτούλα) Αγγελοπούλου
Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 67χρονης Παναγιώτας (Ποτούλας) Αγγελοπούλου το γένος Κωνστάνταρου. Η ταφή της θα γίνει στο 2ο Κοιμητήριο Σπάρτης.

Μνημόσυνα
Νίκων Α. Κατσίχτης

Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκωνα Α. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευδοκία, τα παιδιά του Αθανάσιος και Κωνσταντίνα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανασία Γ. Αλεξοπούλου
Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Γ. Αλεξοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος-Κατερίνη Αλεξοπούλου και Γεωργία-Γεώργιος Γιαννίωση, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Α. Ράλλης
Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Α. Ράλλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος, τα τέκνα, τα εγγόνια, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Νικόλαος Π. Ανδριτσάκης
Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Μεγάλη Βρύση τελείται το 40ήμερο μημόσυνο του Νικολάου Π. Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Δήμητρα-Δημοσθένης Μανιάτης, Ποτούλα-Ιωσήφ Αγγελάκης και Μαρία-Αθανάσιος Σκάμπας, τα αδέλφια του Γεώργιος-Γεωργία Ανδριτσάκη, Καλλιόπη Ανδριτσάκη και Άννα-Γεώργιος Βουλούκος, τα εγγόνια του Αναστασία, Αγγελική, Αναστασία, Κωνσταντίνος, Νίκη, Χρήστος, Νικολέτα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Στ. Δημάκος

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Στ. Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Κλουτσουνιώτης
Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Κλουτσουνιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Σοφία-Θεοδόσης Λεμπέσης και Ιφιγένεια-Σταύρος Κορίνης, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Ζαχ. Παναγάκου
Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ζαχ. Παναγάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Ζάχος-Βούλα και οι λοιποί συγγενείς του.