ΛΑΚΩΝΙΑ. Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ είναι σε θέση να ανακοινώσει στους φίλους παραγωγούς πορτοκαλιού και στο ευρύ κοινό πως μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις πιστώσεων και τις πληρωμές σε όλους τους Μετόχους αλλά και στους μεμονωμένους παραγωγούς μη Μετόχους της χειμερινής καλλιέργειας.

Οι Πιστώσεις στους Μετόχους για τον χειμερινό καρπό ολοκληρώθηκαν μέχρι τον Απρίλιο ενώ παράλληλα πιστωθήκαν και οι λογαριασμοί των μετόχων για την καλοκαιρινή παραγωγή του μηνός Μαρτίου. Η εταιρία Λακωνικοί Κήποι ΑΕ, αφουγκραζόμενη την εποχή, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των παραγωγών και ενισχύει το εισόδημα τους.

Οι παραγωγοί που είναι μέτοχοι στην εταιρία Λακωνικοί Κήποι έχουν πολλαπλά οφέλη τόσο σε επίπεδο στήριξης και καλύτερης τιμής όσο και στον χρόνο αποπληρωμής.

Στους Λακωνικούς Κήπους με την παράδοση του καρπού λαμβάνετε και την επιδότηση για τον χυμό όπως ορίζεται στην συνδεδεμένη ενίσχυση.

Γίνετε σήμερα μέλος στους Λακωνικούς Κήπους και κερδίστε διπλά. Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τα προνόμια που σας προσφέρουμε.

Γραφείο Σπάρτης: Όθωνος Αμαλίας 130, τηλ: 27310 26306 - fax: 27310 26463

Γραφείο Σκάλας: Ε.Ο. Σκάλας-Βλαχιώτη, - τηλ: 27350 29135 - fax: 27350 291

e-mail: gm@laconicgardens.gr

www.laconicgardens.gr

[Η αγροτική στήλη του notospress.gr υποστηρίζεται από την ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΟΣ και ΣΙΑ ΕΕ ε.ο. Σπάρτη – Γυθείου 153]