Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Αυγούστου Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ Επιδαύρου δεν είχε τελικά τηλεοπτική κάλυψη παρά την αρχική συμφωνία και το «πράσινο φως» που δόθηκε τόσο από το Φεστιβάλ Αθηνών όσο και από την εφορία αρχαιοτήτων. Μία παράσταση που πλήθος κόσμου σε όλη την Πελοπόννησο ανέμενε να παρακολουθήσει, κόσμου που δεν είχε την δυνατότητα να βρεθεί στην Επίδαυρο και το Αρχαίο Θέατρο.

Στην παράσταση της Τελετής Λήξης του Φεστιβάλ Επιδαύρου συμμετείχαν αμισθί 300 χορευτές και μουσικοί από πολιτιστικούς κι άλλους συλλόγους περιοχών της Πελοποννήσου. Το απίστευτο είναι ότι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που επίσης συμμετείχαν, ζήτησαν extra αμοιβή για τη συμμετοχή τους στην τηλεοπτική προβολή που θα έκανε την τηλεόραση του BEST. Δηλαδή «αφαίρεσαν» τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει μία μεγάλη γιορτή - αφιέρωμα στη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά στην οποία συμμετέχουν 300 αμισθί χορευτές και μουσικοί από συλλόγους της Πελοποννήσου, διότι όπως φαίνεται ορισμένοι ακριβοπληρωμένοι «συντονιστές» ήθελαν EXTRA αμοιβή επειδή θα τους δείξει η τηλεόραση.

Ο καθένας φυσικά μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ.: Η τιμή του εισιτηρίου είναι από 8 έως 35 ευρώ. Άραγε που θα πάνε τα χρήματα όταν η μεγάλη πλειοψηφία των συντελεστών συμμετέχουν αμισθί;

Πηγή: best-tv.gr