Ημερομηνία: 4-5 Νοεμβρίου 2017
Μέρος: Σπάρτη
Format:
Spartan Sprint: 5+ KM, 20+ ΕΜΠΟΔΙΑ
Spartan Super: 13+ KM, 25+ ΕΜΠΟΔΙΑ
Spartan Beast: 21+ km, 35+ ΕΜΠΟΔΙΑ

Για το Spartan Race
O αγώνας Spartan Race είναι πρωτοπόρος στα αθλήματα με εμπόδια προσφέροντας προκλήσεις για όλα τα επίπεδα εκγύμνασης, καθώς αποτελεί ένα ανταγωνιστικό αγώνα με μεγάλες δοκιμασίες για όσους θέλουν να αποδείξουν κάτι παραπάνω. Το Spartan Race παρέχει τη δυνατότητα σε αρχάριους αλλά και σε επαγγελματίες δρομείς μετ΄εμποδίων να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε νέους αγώνες σε όλο τον κόσμο.
Το Reebok Spartan Sprint βάζει στην άκρη την αντοχή και δοκιμάζει την ταχύτητα μέσα από 3-5 χιλιόμετρα και 20+ εμπόδια. Αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για ένα αρχάριο αθλητή του Spartan Race και μία πολύ καλή δοκιμασία για ένα προχωρημένο αθλητή ενάντια στο χρόνο.
Το Reebok Spartan Race Super απαιτεί και καλή φυσική κατάσταση αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η πνευματική κατάσταση. Η απόσταση είναι 8-10 χιλιόμετρα με πάνω από 25 εμπόδια που εμπεριέχονται σε αυτήν.
Το Reebok Spartan Beast είναι ο πιο δύσκολος και πιο μεγάλος αγώνας από τους τρεις του Spartan Race με 12-14 χιλιόμετρα και 30+ εμπόδια να σας χωρίζουν από την γραμμή του τερματισμού.

Ετοιμάσου για την πρόκληση του Spartan Race!
Ένα μείγμα από προκλήσεις με ιδιαίτερα και απρόβλεπτα εμπόδια σε περιμένουν σε κάθε αγώνα. Σε αυτό το μείγμα θα υπάρχουν διαφορές κάθε φορά. Θα παίξετε με το έδαφος και θα έχετε εμπόδια που θα φέρουν την υπογραφή του Spartan Race.
Το Spartan Race είναι ένα άθλημα. Αγωνίζεστε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους αθλητές του Spartan και όλοι μοιράζεστε την ίδια εμπειρία. Οι Spartans σέβονται ο ένας τον άλλον όπως επίσης σέβονται και τους κανόνες του αγώνα προκειμένου να υπάρχει ένας δίκαιος αγώνας για όλους!
Κάθε Spartan Race χρονομετρείται, καταγράφεται και βαθμολογείται. Οπότε προετοιμαστείτε για τα εμπόδια και τους κανόνες του αγώνα. Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες για την Elite, την Competitive και την Open κατηγορία.

Προπονήσου σαν Spartan!
Εάν ξεκινάτε τώρα το Spartan ταξίδι σας, μπορείτε να αρχίσετε με ένα ελαφρύ jogging 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Μετά δοκιμάστε να πάτε την προπόνηση σας και την διατροφή σας σε άλλο επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε έναν Spartan SGX coach όπου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σας ικανότητες.

Πηγή: spartanraceinfo.com/el/spartan-greece