ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον - Cafe Bistro ετοιμάζει για εσάς μια σειρά από γαστρονομικές βραδιές !
Αυτή την εβδομάδα , την Τετάρτη 23/8 σειρά έχει το Goji Berry !

Το Goji Berry είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και αμινοξέων. Θεωρείται μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές θρεπτικών συστατικών αφού περιέχει 18 αμινοξέα, 21 ιχνοστοιχεία και μερικές βιταμίνες και μέταλλα.
Έχει 6 φορές περισσότερα αμινοξέα από την γύρη μελισσών, 500 φορές περισσότερη βιταμίνη C ανά βάρος από τα πορτοκάλια, περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι και περισσότερη βήτα καροτίνη από τα καρότα!
Το Γκότζι μπέρι περιέχει μέταλλα όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο και βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και βιταμίνη Ε, υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης και υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών (10 φορές παραπάνω από τους υπόλοιπους κόκκινους καρπούς και 30 φορές περισσότερο από το κόκκινο κρασί).

Η Λέσχη Σπάρτης-Σύμμετρον – Café Bistro ετοίμασε ένα πλήρες μενού που περιλαμβάνει φαγητό , cocktails και κρασί με άρωμα από Goji Berry, ένα γευστικό σύνολο που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο !

Όλα άψογα συνδυασμένα προσφέρουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ στον εξαιρετικό χώρο της Λέσχης στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης !

RSV : 27310 23360