ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (www.uop.gr / κατηγορίες Ανακοινώσεων – Τμήμα Προμηθειών) και μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. φιλοξενείται το περιεχόμενο του τεύχους του ηλεκτρονικού διεθνή διαγωνισμού Μίσθωσης κλινών για την στέγαση των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στις πέντε πόλεις όπου εδρεύουν Πανεπιστημιακές Μονάδες, (Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Κόρινθος), συνολικού Προϋπολογισμού 412.002,46 € με Φ.Π.Α. 13% (συμπεριλαμβάνεται και δημοτικός φόρος 0,5%) ήτοι 362.790,00 € (άνευ ΦΠΑ και λοιπών κρατήσεων, φόρων) και με Συστημικό αριθμό 43461

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.promitheus.gov.gr με χρήση της πλατφόρμας του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

Ο διαγωνισμός μίσθωσης κλινών για φοιτητική στέγαση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αφορά άμεσα τα τμήματα της Νοσηλευτικής και της Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στην Σπάρτη.