Ενημέρωση για τις πυρκαγιές και νέες στολές στους εθελοντές πυροσβέστες των Κροκεών

Ανοιχτή συνάντηση από την Π.Υ. Γυθείου χθες στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών11-08-2017 10:53   

ΚΡΟΚΕΕΣ. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης πολιτών για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης λόγω των υπαίθριων πυρκαγιών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση με θέμα «Υπάρχει λύση στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών» χθες Τετάρτη 9 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και παράδοση στολών πυρόσβεσης στην ομάδα των 22  Κροκεατών νέων Εθελοντών Πυροσβεστών που έλαβαν την πιστοποίησή τους το 2017. Τις στολές προσέφεραν μέσω δωρεάς οι εξής φορείς και επαγγελματίες των Κροκεών: Αγροτικός Συνεταιρισμός Κροκεών, Εταιρεία εμπορίας ελαιοκάρπου Π.Δρουσια, Δημοτική Αγορά Λακωνίας, Ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο Αδελφών Πολυμενάκου και Λογιστικό Γραφείο Αντώνη Παυλάκου.

Σύντομο χαιρετισμό προς τους νέους εθελοντές απηύθυναν ο διοικητής και ο υποδιοικητής της Π.Υ. Γυθείου Αντιπύραρχος κ.Παπαμιχαήλ  και Επιπυραγός κ. Κ. Γραφάκος,  ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των εθελοντών Υποπυραγός Κοντάκος Ευθύμιος, ο π. Βουλευτής του ΚΚΕ Χαλβατζής Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα Βέρδος Δήμος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τζεφεράκος Ιωάννης, ο Εκπρόσωπος του Α.Τ.Ευρώτα κ. Μανουσαρίδης Α, η πρόεδρος του Συλλόγου Κροκεατών Αμερικής-Καναδά κ.Ειρήνη Γορανίτη, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κροκεών Δανασκος Ν.κ.α

Όλοι τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νέους εθελοντές τονίζοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού στις ημέρες μας.

Πηγή: krokeai.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ