Νικόλαρος: Τα ξεχνώ όλα και τους καλώ να ονειρευτούμε μαζί!

Θα γίνεται γνωστό το όνομα και οι πράξεις όποιου πολεμήσει την ομάδα με ύπουλα μέσα από εδώ και πέρα09-08-2017 09:38   

ΣΠΑΡΤΗ. Με ένα μήνυμα που χαρακτηρίζει «ενωτικό» το οποίο όμως εκτός από συμφιλίωση επιδιώκει και να προειδοποιήσει τους «εχθρούς» της ομάδας, ο Δημήτρης Νικόλαρος μετά το μπαράζ των ανακοινώσεων μεταγραφών δίνει το στίγμα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Το μήνυμα του Προέδρου της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Ενωτικό μήνυμα.
Αγαπητοί φίλαθλοι.
Τους τελευταίους μήνες εκβιάστηκα, λοιδορήθηκα και συκοφαντήθηκα από μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αρκετοί από τούς οποίους ήταν «Σπαρτιάτες»!
 Στόχος τους ήταν η ομάδα να μην αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της F.L. ,αλλά σε αυτό της Γ Εθνικής και προσπάθησαν όσο μπορούσαν η ομάδα μας να μην αδειοδοτηθεί, επιδιώκοντας μόνο το κακό της .
Όλον αυτόν τον καιρό προτίμησα την σιωπή. Έκλεισα τα αυτιά και με ψηλά το κεφάλι ενήργησα έτσι ώστε η ομάδα μας όχι μόνο να αγωνιστεί στην F.L. , αλλά και να πρωταγωνιστήσει, καθιστώντας όλους τους παραπάνω «κυρίους» άκρως αναξιόπιστους για δεύτερη φορά μετά από 4 χρόνια.
Παρόλα αυτά, αυτήν την στιγμή τούς συγχωρώ όλους. Ξεχνώ τα πάντα και τους καλώ να ονειρευτούμε μαζί, αυτό που έχω ο ίδιος ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια. Να δούμε κάποια μέρα την ομάδα μας στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.
Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι από εδώ και πέρα, οποίος πολεμήσει την ομάδα με ύπουλα μέσα, το όνομά του και οι πράξεις του θα ανακοινώνονται για να ξέρουν όλοι τι πρεσβεύει ο καθένας απ' αυτούς. Συγχωρέστε με για το έντονο ύφος του λόγου μου, αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο έρχεται και η στιγμή της έκρηξης. Εύχομαι να μην ζήσω ξανά τέτοια γεγονότα».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ