ΣΠΑΡΤΗ. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS, από την στιγμή της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών, η ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και οι φιλικές σχέσεις με τους γονείς και με τους μαθητές, όπως και η εφαρμογή σύγχρονων και πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας, έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού.

184 Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας από Αξιόπιστους Φορείς σε μόλις 8 χρόνια λειτουργίας!

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης εξηγεί:
"Τι σας προσφέρουμε

Η πλήρης «ταυτότητα» του Κέντρου μας, οι υπηρεσίες που παρέχει και η ως τώρα πορεία του είναι προσβάσιμες σε όλους μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του www.mooselanguageschools.gr.

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:
Άψογες υπηρεσίες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μεταλαμπάδευσης γνώσεων για χρήση της αγγλικής από τον σπουδαστή και μετά την απόκτηση του πτυχίου.

Άλλωστε, εξειδικευμένοι καθηγητές (Έλληνες και native speakers) με 20ετή και πλέον πείρα παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο σπουδών που εγγυάται την επιτυχία.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ [IELTS, TOEFL, IB (International Baccalaureate)].
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, γιατί οι μαθητές μπορούν να δώσουν τα πτυχία τους νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.
ΧΡΗΣΗ των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων. Ακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες μεθόδους διδασκαλίας.
• Διδάσκουμε με την πιο προηγμένη τεχνολογία και μαθαίνουμε εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα με INTERACTIVE WHITEBOARDS (διαδραστικούς πίνακες) ie-books και e-testing [test και προσομοίωση των εξετάσεων μέσω υπολογιστή και διαδικτύου].
• Στο Moose προσφέρουμε αποκλειστικά για όλο το νομό Λακωνίας την πρωτοποριακή μέθοδο Fast School for English Experts. Οι English Experts® αποτελούν ένα πρωτοπόρο δίκτυο συνεργαζόμενων κέντρων ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Η μέθοδος Fast School® που ακολουθούν είναι η λύση για εγγυημένη και επιτυχημένη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας, εγκεκριμένες από το ΑΣΕΠ. Μιλάς και γράφεις Αγγλικά από το πρώτο μάθημα! Απευθύνεται σε ενήλικες εργαζόμενους όλων των κλάδων και ειδικοτήτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και κάθε ενήλικα που θέλει να μάθει ή να ξαναθυμηθεί την αγγλική γλώσσα!
Προσιτές τιμές αντάξιες των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Ολοκαίνουργιος, άκρως λειτουργικός χώρος.

Ελάτε να συζητήσουμε στα γραφεία μας, στην οδό Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως (στη συμβολή τους με την Όθωνος Αμαλίας) στη Σπάρτη. Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά αρχίζουν από 28 Αυγούστου καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Τηλεφωνήστε μας στο 27310 89361 και στο 6942554937 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ
Για Όσους Δεν Θέλουν τα Πτυχία Μόνο για τον Τοίχο!

Για Μας…
Η Διδασκαλία των Αγγλικών δεν είναι μια «οποιαδήποτε δουλειά». Είναι Σοβαρή Δέσμευση και Τρόπος Ζωής!
Για Σας….
Η Εκμάθηση των Αγγλικών είναι Επένδυση για το Μέλλον και Όχι Μηνιαίο Έξοδο..!!"