Μνημόσυνα
Γεωργία Β. Μοιράγια-Ψυχα

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Β. Μοιράγια-Ψυχα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μάτα Μοιράγια και Καίτη-Σπύρος Ξύδης, τα εγγόνια της Αντώνης, Βασίλης και Κατερίνα, η δισέγγονή της Εφραιμία, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεοφάνης Π. Τσαρουχάς
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοφάνη Π. Τσαρουχά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κατερίνα-Γρηγορία Τσαρουχά, τα εγγόνια του Ρωμανός, Μάξιμος και Αλεξάνδρα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Κακαλέτρη
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Σοφία Κακαλέτρη και Μαρία-Θεόδωρος Καρούνος, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Δήμητρα-Ευθύμιος, Αμαλία, Κωνσταντίνα-Νεκτάριος, Κωνσταντίνος-Πολιτία-Δημήτρης, τα δισέγγονά της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Τσιριγώτης
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Τσιριγώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδελφός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γιαννούλα Γ. Μπαλαμπάνου
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυκόβρυση στις 09.00 τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Γ. Μπαλαμπάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης Γ. Μπαλαμπάνος, Βίκυ Ψαράκη Μπαλαμπάνου Μαρία Αδαμοπούλου, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, τα εγγόνια της Χάρης-Γεώργιος Μπαλαμπάνος, Ιωάννα-Μαρία Μπαλαμπάνου, Αλέξανδρος Αδαμόπουλος, Ήρα Αδαμοπούλου, η αδελφή της Χρυσάνθη Τσιπογλίδη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Θ. Χρηστέας
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Θ. Χρηστέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Κανέλλα-Παναγιώτης Μιχαλόπουλος και Σταυρούλα-Αρμάντο Ντούκα, τα εγγόνια του Γιώργος και Κωνσταντίνος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Π. Καπετανέα
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αικατερίνης Π. Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Παναγιώτης-Δημήτρης και Κανέλλα, τα εγγόνια της Δέσποινα και Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Κ. Παντάζος
Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κ. Παντάζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του Κώστας-Σωτηρία Παντάζου και Δήμητρα-Θεόδωρος Κουτσόγιωργας, τα εγγόνια του Ιωάννης, Ιουλία, Νίκος και Γιάννης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Ευστράτιος Στ. Δημάκος

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 77χρονου Ευστράτιου Στ. Δημάκου.

Σταματική Βούλγαρη
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Κοιμητήριο των Βουτιάνων τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 90χρονης Σταματικής Βούλγαρη.